1 Kasım 2011 Salı

New Balance 903

Ayakkabinin en onemli aksesuar oldugunu anladigim gunden sonra edindigim ilk kosu ayakkabisi. O gunlerde her amac icin ayakkabi almak yerine hem antrenmanlarda hemde yarislarda giyilebilecek modeller arasindan secilmistir.


902'nin yeni versiyonu olan 903'de agirlik 28gram hafifletilmis, 266gram'a dusurulmustur. New Balance tarafindan gelistirilen bircok ozellik bu modelde kullanilmistir. Butun bu ilaveler, 2008 Runner's World Editor's Choise unvanini bu ayakkabiya getirmistir.

ABZORB® sistemi ile arka ve on ayagi destekleme/yastiklama ve NLOCK™ destek sistemi ile orta ayak koruma altina alinmistir. Bir onceki modelde kullanilmaya baslanan NLOCK sistemi orta ayagi tabandan esnek bantlarla sararak bagciklara kadar ayagi kilitler. 

ACTEVA  UltraLite, hayli hafif orta tabanda yuksek kalitede direnc ve sikistirma saglayan kopukumsu malzeme orta taban olarak kullanilmis. Birbirine zit iki ozellik, hafiflik ve saglamlik optimum olarak bu ozel malzeme ile saglanmis.
Phantom Liner hatlari orta ayakdan arkaya dogru uzatilarak, ayagin daha rahat etmesi amaclanmis. 


Genis kumas (dantelimsi) sistemi ile ayagin maksimum hava almasi saglamsitir. Yine New Balance'in gelistirdigi Ndurance ® kumasdan yapilan bu alan cabuk kuruyan bir malzemedir. 
Ayagin onunde ve arkasinda genis reflektorler gece kosular icin 360 derece bakis acisindan gorunmeyi saglayarak maksimum kosu guvenligi saglamaktadir.
Taban dizaynindan anlasilacagi uzere tam bir asfalt ayakkabisidir. Tabanda kullanilan TS2® Transitional Support System arka ayakdan on ayaga gucun/hareketin daha kolay iletilmesini saglamakta

903 modeli yerini sonraki yillarda 904 ve 905 modeline birakarak tarihe gomulmustuuuuurrrr.
904

905

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder