1 Haziran 2012 Cuma

Bogaz Sahil

Bogaz Sahil (Avrupa Yakasi)

Koordinatlar
41.104967 N
29.056735 E (Emirgan)

41.07872   N
29.045727 E (Bebek)

Kosmak icin musait parkur, zemin olmasa bile, Avrupa yakasinda egimi az ve uzun baska yer olmadigindan, civarda yasayan kosucu ve bisikletciler tarafindan arac trafigine ragmen kullanilan, Sariyer'den Ortakoy'e kadar nispeten daha musaittir. Hani ortamin renkli, mekanlarin sehrin en populer, bilinen yerler olmasida bolgeyi cekici kilar. Kosarken manzaraya dalip gitmemek, enginlere dalamamak mumkun degildir.  Herseye ragmen arada bir kosmak insanin icini acar.

Sariyer'den Ortakoy'e kadar uzatilabilecek hatta ya risk alip asfalttan, araclara bulasmadan kenardan kosulabilir ya da biraz daha guvenli fakat zeminin ya beton ya da parke tas oldugu kaldirimlardan kosmaktir. Kaldirimdan kosarkende balikcilarin oltasina dikkat etmek lazim. Gorulmus, yasanmis kazalardir, olta ignelerinin kaldirimdan kosan insanlara takildigi. 

Denizin hemen kenarindan kosarken, bir adim yaninizda denizi, denizin dibini gormek, Istanbul'da baska yerde bulunamayacak bir guzelliktir, Bir adim yana atilip suya dalmak icinden gecer insanin. Bogazin essiz guzelligi ise herkesin bildigini ilan etmektir ancak.

Emirgan Kurucesme Garmin Data











Emirgan-Arnavutkoy git-gel 11K
Ortakoy-Emirgan git-gel 18K













































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder